DOE DE GRATIS LIDMAATSCHAPSTEST KLIK HIER

Squash & Fitness Purmerend 

Fitness & Squash

Blije klanten
+ 0

Fitness

Er zijn heel veel sportmogelijkheden bij Squash en Fitness Purmerend.

FunFit

Uniek bij Squash & Fitness Purmerend!

Bij Squash & Fitness Purmerend train je op een leuke, speelse en uitdagende manier die je motiveert én blijft motiveren. Alle trainingen zijn onder begeleiding van speciaal opgeleide FunFit Instructeurs, die je corrigeren en motiveren waar dat nodig is.

FunFit is een 30 minuten durende fitness ervaring waarbij je traint met een groep mensen met dezelfde drive voor Fun en resultaten. Kijk naar het filmpje: passie werkt aanstekelijk!

SQUASH & FITNESS PURMEREND CLUBLADDER

Elke 2 weken een leuke wedstrijd.

Speel mee op de Squash & Fitness Purmerend clubladder en wij regelen leuke wedstrijden voor je op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt en je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

Ready?

Of download de gratis app: “clubladder ” van SportconneXions.

Hoe werkt het?

Je wordt de eerste wedstrijd ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens en hebt vervolgens 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Vraag onderaan deze pagina een gratis experience week aan en ervaar het zelf!

“Wij helpen je fitter te worden, zodat je de leuke dingen in het leven langer vol kunt houden.”

Personal Training

Heb jij altijd al eens samen willen trainen met een Personal Trainer? Wil jij jouw doelen behalen en iedere training opnieuw uitgedaagd worden? Dit is dé ultieme vorm van trainen onder begeleiding.

Fitness

Bij Squash & Fitness Purmerend trainen we al sinds mei 1999. Sinds die tijd zijn we behoorlijk veranderd, uitgebreid en vernieuwd. Tegenwoordig hebben we een grote zaal met een ruime keuze uit Technogym toestellen en zijn bijvoorbeeld FunFit, Funkick en Personal Training aan de mogelijkheden toegevoegd.

Begeleidingstraject

Stop met het verspillen van tijd, energie en geld aan thuisapparatuur, virtuele trainingen en sporten zonder instructie! Bij Squash & Fitness Purmerend hebben wij een uniek begeleidingstraject met instructeurs die hun passie voor het vak graag met je delen. Passie werkt aanstekelijk!

Wij spreken niet over begeleiding, maar over een begeleidingstraject. Waarom? Omdat wij van mening zijn dat je het anders inrichten van je leven niet voor elkaar krijgt door een standaard schema voor iedereen. Bij ons sport je in een begeleidingstraject dat zich continu aanpast aan jouw wensen en doelen. Geen standaard schema’s dus, maar op maat gemaakte trajecten waardoor jouw doel binnen handbereik is.

Onze professionals maken de juiste schema’s voor je. Niet één schema, maar oneindig veel. Ze leggen deze rustig en duidelijk aan je uit en geven je advies over de beste manier van trainen en welke aanpassingen je wel en niet nodig hebt.

Ze motiveren en corrigeren je waar dat nodig is. Het is zelfs zo dat, wanneer je al stiekem een tijdje niet bent geweest, je een belletje kunt verwachten met de vraag of we iets voor je kunnen doen. We helpen je tenslotte graag om weer de motivatie te krijgen om je doelen te behalen!

Échte resultaten behaal je door

Motiveren

Corrigeren

Differentiëren

Geïnteresseerd? Vraag hier jouw gratis experience week aan!

Hebben we je interesse gewekt en wil je een keer kennis komen maken met Squash & Fitness Purmerend? Vul dan hier je gegevens in voor een kennismakingsgesprek of een proefles op de Fitness of FunFit.

Wat mensen zeggen over ons