DOE DE GRATIS LIDMAATSCHAPSTEST KLIK HIER

Squash & Fitness Purmerend 

Bedrijfsfitness

Tevreden bedrijven
+ 0

Gezonde medewerkers presteren beter!

Conditie- en krachttraining hebben een bewezen positief resultaat op de gezondheid. Sinds de verruiming van de regeling bedrijfsfitness mogen medewerkers ook buiten werktijden sporten. Jouw medewerkers kunnen dus in hun eigen tijd aan hun gezondheid werken, met alle voordelen voor henzelf én voor het bedrijf vandien. Top, toch?

Daarnaast zijn werkgevers in de vernieuwde wetgeving in toenemende mate verantwoordelijk voor de gezondheid van hun medewerkers. Vergoedingen voor bedrijfsfitness zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten. Fitte medewerkers zijn minder vaak ziek, ze werken effectiever en ze zijn vrolijker. Blessures komen bij fitness en groepslessen maar heel zelden voor. Bedrijfsfitness bij Squash & Fitness Purmerend is bovendien een aantrekkelijke, extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Wat wil je nog meer?

Squash & Fitness Purmerend is aangesloten bij:

Ja, ik wil graag persoonlijk advies

Wil je meer informatie en/of als bedrijf meer weten over bedrijfsfitness voor jouw medewerkers? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met je op om je verder te helpen.

Sport je ook gezellig mee?

Sportschool Squash & Fitness Purmerend is dé plek voor o.a. squash en fitness. Bij Squash & Fitness Purmerend ben je verzekerd van de allerbeste begeleiding en de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Experience Week.