Nieuws

 • Bam Bam Kids vacture Locatiemanager

  De organisatie: Bam Bam kids is een kleinschalige opvang met 1 locatie dat...

  Lees meer
 • We mogen weer samen sporten!

  Vanaf 19 mei gaan we weer volledig open!

  Lees meer
Meer nieuws

Fitness bij Squash & Fitness Purmerend

Er zijn heel veel sportmogelijkheden bij Squash en Fitness Purmerend

FunXtion

Uniek bij Squash & Fitness Purmerend!

Bij Squash & Fitness Purmerend kun je trainen op een leuke, speelse en uitdagende manier die je motiveert. Alle trainingen zijn onder begeleiding van speciaal opgeleide FunXtion Instructeurs die je corrigeren en motiveren.

FunXtion is een 30 minuten durende Fitnesservaring waarbij je traint met een groep mensen met dezelfde drive voor Fun en resultaten. Kijk naar het filmpje, passie werkt aanstekelijk!

sportconnexions

Squash & Fitness Purmerend clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Squash & Fitness Purmerend clubladder en wij regelen leuke wedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Vraag onderaan deze pagina een gratis experience week aan en ervaar het zelf!

Personal Training

Altijd al eens willen trainen samen met een Personal Trainer? Doelen behalen en iedere training een nieuwe uitdaging? De ultieme vorm van trainen onder begeleiding.

Fitness

Bij Squash & Fitness Purmerend kun je trainen sinds mei 1999. Sinds die tijd zijn we behoorlijk veranderd, uitgebreid en vernieuwd. Tegenwoordig hebben we een grote zaal met ruime keuze uit Technogym toestellen en kun je bijvoorbeeld ook FunXtion, Funkick en Personal Training doen.

De basis gedachte is echter hetzelfde gebleven;

“Wij helpen je fitter te worden zodat je de leuke dingen in het leven langer vol kunt houden”.

Begeleidingstraject

Échte resultaten behaal je door échte begeleiding;

 1. Motiveren
 2. Corrigeren
 3. Differentiëren

Stop met het verspillen van tijd, energie en geld aan thuis apparatuur, virtuele trainingen en zonder instructie sporten. Bij Squash & Fitness Purmerend hebben wij een uniek begeleidingstraject met instructeurs die passie voor hun vak hebben en dit graag met je delen. Passie werkt aanstekelijk!

Wij spreken niet over begeleiding, maar over een begeleidingstraject. Waarom? Omdat wij van mening zijn dat je leven anders inrichten niet gebeurt door 1 standaard schema voor iedereen. Bij ons sport je in een begeleidingstraject dat zich continue aanpast aan jouw wensen en doelen. Geen standaard schema’s maar op maat gemaakte trajecten zodat jouw doel binnen handbereik komt.

Onze professionals maken de juiste schema’s voor je, niet 1 maar oneindig veel. Ze leggen deze rustig en duidelijk aan je uit, geven je advies over hoe je het beste kunt trainen en welke aanpassingen je nodig hebt.

Ze motiveren en corrigeren je daar waar nodig. Het is zelfs zo dat indien je stiekem een tijdje niet bent geweest we je een belletje geven met de vraag: “Kunnen we iets voor je doen? We helpen je graag weer de motivatie te krijgen om je doelen te behalen”.

Hebben we je interesse gewekt en wil je een keer kennis komen maken met Squash & Fitness Purmerend? Vul dan hier je gegevens in voor een kennismakingsgesprek of een proefles op de Fitness of FunXtion.

Geinteresseerd? Vraag hier jouw Gratis Experience Week aan!

 

Nieuws

 • Bam Bam Kids vacture Locatiemanager

  De organisatie: Bam Bam kids is een kleinschalige opvang met 1 locatie dat...

  Lees meer
 • We mogen weer samen sporten!

  Vanaf 19 mei gaan we weer volledig open!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Squash & Fitness Purmerend
Koggenland 94
1447 CP Purmerend

0299 – 648120
 • NL Actief

  NL Actief

  Squash & Fitness Purmerend is aangesloten bij NL Actief!

  Lees meer
 • Tarieven Squash en Fitness

  Tarieven Squash en Fitness

  Bekijk hier de tarieven

  Lees meer
 • Lesrooster

  Lesrooster

  Bekijk hier het Lesrooster

  Lees meer